About us

Нешто за нас

ИнсидеАуто

ИнсидеАуто е под бренд на Инсиде Охрид, компанија основана во Април 1999 година како една од водечките компании во областа на Интернет Телекомуникациите. Во 2007година Инсиде го отвора подбрендот ИнсидеАуто како застапник на корејската автомобилска компанија Hyundai.

Во 2012та година го превзема дилерството за познатиот француски автомобилски бренд Citroen за кој и денес е официјален локален дилер со сопствен продажен салон во Охрид. Целта на нашиот портал е да помогнеме во рекламирање и продажба на сите ваши возила на еден модерен и поинаков начин од досегашните…

ИнсидеАуто во 2020та година го превзема дилерството и за познатиот јапонски автомобилски бренд Suzuki за кој станува официјален локален дилер за Охрид и околината.

Контакт

Телефон: +389 46 230 080
E-mail: sales@insideauto.mk
Адреса: 15ти Корпус 116, Охрид, Македонија
Работно време: Понеделник – Петок од 10:00 до 16:00